مشاوره حقوقی رایگان - واصل شد یعنی چی؟

سلام من پروندمو توی اجرای شورای حل اختلاف ثبت کردم! بعد چند روز بهم پیامک اومده که پرونده شما با شماره فلان و شماره بایگانی به شعبه 1 اجرا شورا واصل شد یعنی چی، باید برم سر بزنم اونجا؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام اگه بن بست باشه متعلق به ملکی هست که عقب نشینی کرده ولی اگه کوچه باشه متعلق به شهرداری هست و به هيچ عنوان نمیشه تصرف کرد
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer