مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه کارگرباکارفرما

باسلام .بنده حدود 8سال ارسال 94تا 1401تویه شرکت پخش به عنوان ویزیتور مشغول به کاربودم و قرارداد من به صورت 2درصد پورسانت ازکل فروش بود.الان یک سال هست که بابت حقوق و مزایا وبیمه خودم به اداره کارشکایت کردم .دران زمان کارفرما قراردادی روبه من ندادولی من به طریقی عکس از قرارداد گرفتم والان که شکایت کردم کپی همون قراردادوهمچنین پرینت بانکی به عنوان مدرک آوردم .ولی توی اداره قبول نکردن ومیگن باید اصلشو بیاری .کلا طرف کارفرماروگرفتند.لطفا بهم کمک بکنید که حق من ضایع نشه.ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود