مشاوره حقوقی رایگان - واریز سهام عدالت در صورت مسدودی حساب

سلام و خسته نباشید
بنده پدرم 11 سال پیش فوت شدند و الان اقدام کردیم برای سهام عدالتش پرونده تکمیل هست و منتظریم که اطلاع بدهند برای شماره حساب
مشکل الان این هست که به خاطر ضمانت تمام حساب های من مسدود هست آیا میتونم سهم خودم رو به برادر یا خواهرم منتقل کنم که تو حساب یکی از آن ها واریز بشود یا شماره حساب دیگری به جز خودم بهشون بدم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از بانک مربوطه جهت واریز سهام عدالت پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید به ایشان انتقال بدهید تا ایشان دریافت نماید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که حساب مسدود باشد هیچگونه خروجی از آن نمی‌توانید داشته باشید