مشاوره حقوقی رایگان - اثبات پرداخت بخشی از بدهی

من به شخصی بدهکار بودم و مبلغ 150میلیون از من طلب داشته و من مبلغ 60میلیون و 28میلیون قبلاً پرداخت کرده ام ولی چون مستندی نداشتم نتوانسته ام آن را اثبات کنم حالا که حکم جلب من را گرفته مستندات آن را از بانک با هزار یا علی مدد گرفتم آیا اجرای احکام قبول خواهد کرد یا نه؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله چنانچه مراودات مالی دیگری نداشته باشید موظف به پذیرش خواهند بود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود شما باید اثبات نمایید بخشی از آن را پرداخت کرده اید

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

دادخواست ابطال اجراییه بدید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. اجرای احکام فقط رای را اجرا می کند. برای ارایه دلایل و مستندات دیر شده. اما می توانید دادخواست جداگانه مطالبه وجه بدهید.