مشاوره حقوقی رایگان - رسید پرداختی با پیامک

سلام من مبلغ 20ملیون به کسی بدهکار بودم
پولشو یکی از مشتریهام واریز کرد زنگ زدم و ازش خواستم مبلغ واریز شده تایید کنه مشتری ازاد کنم پیام فرستاد مبلغ هم اعلام کرد تایید کرد ! حساب تسویه شده ؟ الان بعد از یک سال شکایت کرده هیچ پولی واریز نشده اگه واریز کردی رسید بیار

چطوری میتونم ثابت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت طرح دعوا می توانید با ارائه رسید دفاعیات خود را مطرح کنید
و اگر رسید ندارید می توانید شاهد معرفی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ان شخص ادعایی مطرح میکند باید ثابت کند وشما میتوانید رسید پرداخت را ارایه دهید تا دعوا رد شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رسید پرداخت را ارایه دهید تا دعوا رد شود در غیر اینصورت نیاز به اثبات پرداخت دارید شهادت شهود و یا دسترسی به مشتری که پرداخت کرده به شما کمک میکتد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید تقاضای جلب ثالث بدهید تا مشتری که پول را واریز کرده با مدارک به دادگاه مراجعه کند

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

از واریز کننده وجه به حساب طلبکارتان بخواهید تا رسید پرداختی پول را از بانک خود استعلام نماید.رسید و شرح ماجرا را به دادگاه لایحه کنید و اعلام نمایید که صاحب اصلی حساب واریز کننده وجه هم به عنوان شاهد حاضر به حضور در محکمه میباشد.ان شاالله مشکل حل خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مبلغ واریز شده باشد قابل اثبات است و ایشان نمی‌تواند مدعی عدم پرداخت شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت واریز مبلغ میتوانید با مدارک و معرفی شهود اثبات کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

پیامک ایشان اگر موجود نیست از طریق پرینت حساب و شهود می توانید اثبات کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
فیش واریزی ارائه دهید از یک وکیل کمک بگیرید
شاهد ببرید
راه دفاع وجود دارد.
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما نگفتید که مدرک ایشون نسبت به بدهکار بودن شما به مبلغ 20 تومن چی هستش آیا چک یا سفته یا رسیدی از شما داره که نشون از بدهکاری شما داشته باشه اگه نداره شکایتش بجایی نمیرسه گرچه اگه مدرک داشته باشه و این پول از حساب شخص دیگه ای واریز شده باشه شما مجددا بدهکار محسوب میشید پیشنهاد میکنم با سایت دادراه تماس بگیرید و مشاوره تلفنی از دوستان بگیرید

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام.
درصورت دسترسی به مشتری می توانید رسید و سند واریز ارائه دهید .

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

اصل اینه شما واریز نکردی اگه واریز کردی باید بتونی ثابت کنی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم نمایید و با ارائه شهود و مستندات و دلائل دیگر از خودتان دفاع نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق پرینت حساب و شهود

اثبات کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورتیکه ایشان دادخواست داد ، شما درخواست کارشناسی مبنی بر بررسی حساب در آن تاریخ کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متاسفانه شما در این خصوص ، کمی سهل انگاری کرده اید و موجبات سوء استفاده طرف مقابل خود را فراهم کرده اید . اگر در آن هنگام به جای این که تلفنی از شخص مورد نظر تایید می گرفتید ، از مشتری رسید پرداخت وجه را دریافت می کردید ، با این مشکلات مواجه نمی شدید . علی ایحال اکنون می توانید پرینت حسابی که طرف مقابل شما ادعا کرده است در آن تاریخ بگیرید تا معلوم شود که درست می گوید یا دروغ می گوید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
برای ثابت کردن پرداخت بدهی خود، بهتر است از مدارک و مستندات مربوطه استفاده کنید. اگر شما پرداخت بدهی خود را با استفاده از یک سامانه پرداخت اینترنتی یا از طریق بانک انجام داده‌اید، می‌توانید با نگه داشتن رسید پرداخت و مستندات مربوطه، پرداخت را به راحتی ثابت کنید و در صورت نیاز به دادگاه ارائه دهید.

همچنین، اگر تبادل پیامکی بین شما و مشتری برای تایید پرداخت صورت گرفته است، می‌توانید از محتوای پیامک برای ثابت کردن پرداخت استفاده کنید. بهتر است از تمامی اسناد و مستندات مربوطه نسخه پشتیبان تهیه کنید تا در صورت نیاز به دادگاه، بتوانید آن‌ها را ارائه دهید.