مشاوره حقوقی رایگان - احراز شهادت جانباز فوت شده

با سلام پدر من در طول جنگ چند بار مجروح شدن که مجروحیتشون از ناحیه چشم، گوش، شیمیایی و اعصاب و روان بوده که پرونده رو نابود کردند ولی درسال 1400 اقدام کردیم که کمیسیون تشکیل شد ولی به ایشون 5 درصد جانبازی دادند.
در سال 1402 ایشون به دلیل عفونت خونی ناشی از عمل جراحی فوت کردند میخواستم بدونم با پرونده ای که تو بیمارستان بقیه اله برای مجروحیت دارن و عوارض گاز خردل میشه اقدام برای اعلام شهادتشان کرد یا درصد جانبازی رو بالا برد؟