مشاوره حقوقی رایگان - یارانه معیشتی

سلام بنده صندوقدار وام خانگی هستم و هر ماه مبلغ وام داخل حسابم میاد که تحویل بنده میدم همسرم کارگر ساده و دارای دو فرزندم خودم انسولین مصرف میکنم بدون بیمه و مستاجرم چرا معیشتی تعلق نگرفت بهمون

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : گواهی مبنی بر اینکه صندوقدار وام خانگی هستی ‌هر ما ه از طرف اعضا پول بحسابتان واریز می شود تهیه وتنظیم نمایید و بدهید اعضا نیز امضا نمایند و در صورت امکان پرینت حساب چند ماه را بگیر و کپی اجاره نامه منزل مسکونی را ارائه نماید