مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک فروخته شده برای مهریه

باسلام. اینجانب یک واحد آپارتمان خریداری کرده و در بنگاه مبایعه نامه با کد رهگیری ثبت شد. شرایط پرداختی ها را با فروشنده به توافق رسیدیم. تمام پرداختی ها را انجام دادم. فقط وام مسکن باقی ماند که آن هم موقع سند زدن قرار شد به فروشنده پرداخت شود. در این بین بعد از تاریخ مبایعه نامه زوجه شخص فروشنده ملک را توقیف کرده است. تکلیف من چیست که هنوز سند بنام نخورده و ملک توقیف شده است لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

وحید   ابراهیم زاده

وحید   ابراهیم زاده :

استان :

با سلام
شما میتوانید با دادخواست اعتراض ثالث وارد دعوی طرفین بشین و با ارائه مدارک و مبایعه نامه ثابت کنین که قبل از دادخواست ملک را خریداری کردین و به حق خودتون برسین

حسين  مصطفي زاده گيچه

حسين مصطفي زاده گيچه :

سلام دادخواست اعتراض شخص ثالث باید بدید دادگاه.توصیه میشه وکیل بگیرید