مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و دادگاه تجدید نظر

سلام. خسته نباشید. ببخشید من برای نفقه شکایت کردم و رای صادر شد اما همسرم اعتراض زدن و دادگاه تجدید نظر هم رد کردن اعتراض همسرمو، میخواستم ببینم حدود چهار ماه از رای دادگاه تجدید نظر گذشته ولی تو ثنا برای من ابلاغیه نیومده. پروندمو کجا باید پیگیری کنم؟ در واقع پرونده بعد از قطعی شدن رای دادگاه تجدید نظر کجا میره؟
و سوال دیگه اینکه جدیدا صیغه طلاق جاری شده بین ما، ولی نفقه منو پرداخت نکردن چون یه پرونده جداگانه هست، آیا بعد از طلاق پرونده نفقه من مختومه شده یا میتونم پیگیری کنم؟ آخرین ابلاغیه من برای چهار ماه پیش بود که دادگاه تجدید نظر رای به دادن نفقه کرد.بعد از جاری شدن صیغه طلاق میشه همون پرونده قبلی نفقه رو پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بری دادگاه بدوی درخواست اجراییه بدهی
میتونی پیگیری کنی

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

برید دادگاه بوی تقاضای اجراییه بکنید .....تا سه ماه بعد طلاق نفقه به شما تعلق می گیره

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

باسلام
شما پس ازصدور رای از دادگاه تجدیدنظر بایستی با مراجعه به دفترخدمات قضائی یه لایحه خطاب به شعبه دادگاه بدوی که رای اولیه نفقه رو صادرکرده ارسال کنید و درخواست صدور اجراییه رو ثبت کنین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خود شما می بایست پر دفتر خدمات قضایی درخواست صدور اجراییه را مطرح نمایید تا اجراییه صادر و به محکوم علیه ابلاغ گردد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان فرجام خواهی از رای دادگاه تجدید نظر وجود دارد اگر در مهلت تجدید نظر خواهی نشده باشد رای قطعی شده است.
با جاری شدن صیغه طلاق پرداخت نفقه نیز منتفی می گردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دادگاه بدوی مراجعه نمائید و تقاضای صدور اجرائیه دهید تا به همسرتان برای پرداخت ابلاغ صورت گیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافته باشد تقاضای صدور اجرائیه نمایید