مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستنویس

سلام
پدرم و پدربزرگم که هر دو فوت شدند، برای یک ملک، دو بار قولنامه دستی نوشتند. پدرم صاحب ملک بوده و پدربزرگم خریدار. اولی دارای امضای فروشنده، خریدار و چند شاهد هست و دومی که مربوط به سال بعد هستش دارای امضای خریدار و یک شاهد هستش ولی امضای فروشنده ندارد. الان نمیدونم کدوم یکی معتبر هست و ورثه هر دو نفر مدعی هستند. نمیدونم کدوم قولنامه معتبر هست و آیا باید به دادگاه مراجعه کنیم و از هم شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اولی دارای اعتبار است مگر احراز بی اعتباری آن بهتر است در این خصوص جهت توضیحات بیشتر شما و اخذ مشاوره تکمیلی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد امضاء دو طرف را نداشته باشد اعتباری ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مبایعه‌نامه اول معتبر است
مبایعه‌نامه برای اینکه قابل استناد باشد باید دارای امضا خریدار و فروشنده هر دو باشد
و

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
میایعه نامه اولیه در ظاهر معتبر است و مبایعه نامه دوم فاقد امضای فروشنده است و قابل استناد نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قولنامه دستی اولیه دارای اعتبار قانونی است؛ چرا که این قولنامه دارای امضای فروشنده و خریدار است و این در حالی است که قولنامه دستی ثانویه تنها ممضی به امضای خریدار است و فروشنده امضاء ننموده است.