مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالای خریداری شده

سلام وقت بخیر. من 2ماه پیش از بانه یه لپتاپ خریدم و طرف نفرستاده و هرچی زنگ میزنم امروز و فردا میکنه باتوجه به بالا رفتن دلار بااون پولی که 2ماه پیش دادم بهش الان نمیشود لپتاپ با اون مشخصات خرید..چه شکایتی باید انجام بدهم؟ آیا میتونم به پول یا لپتاپ برسم؟ ممنون میشوم راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

عدم ارسال کالای خریداری شده استرداد وجه کالای خریداری شده خرید و فروش کالا