مشاوره حقوقی رایگان - مقصر حادثه حین کار

با سلام،،من کارگر روزمزد آرماتوربندی هستم که در محل کار در کف فونداسیون پای من در حال کشیدن میلیگردهای 12متری، در داخل خانه های مش کف فونداسیون گیرکرده و افتادم و مفصل مچ پای راست و استخوان نازک نی ترک های زیادی برداشتن و غضروف و منیسک زانو پاره شدن، کارفرما برای من گفش ایمنی و وسایل ایمنی فراهم نکرده بود و کف فونداسیون هم کمی آب جمع شده بود که باعث شد پای من سر بخورد و گیر کنم داخل مش فونداسیون ، حالا به نظر شما مقصر من هستم یا کارفرما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هرچه که بازرس کار اداره کار نظر بدهد که البته قابل اعتراض است