مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل عملیات مالی مشکوک به پولشویی

با سلام و عرض ادب
بنده یک آنلاین شاپ دارم که آموزش میفروشم و وبسایت رسمی هم داریم که درگاه پرداخت داریم.تمام پرداختی ها به حساب هام صرفا برای فروش آموزش های خیاطی بوده.البته کارت به کارت هم داشتیم.امروز متوجه شدیم حساب رو به خاطر مشکوک بودن به پولشویی بستند و باید برویم شهری که حساب باز کردیم! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چرا بسته شده و پروسه رفع مشکل به چه صورته و چقدر زمان میبره؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

مدارک صنفی خودتان را ببرید مساله ای نیست و حل میشه

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. باید دستور رفع مسدودی از مقام قضایی که حساب را مسدود کرده است صادر شود. مقام قضایی ابتدا بررسی و سپس نسبت به رفع یا عدم رفع مسدودی دستور خواهد داد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

معلوم نیست علت چیه، باید خودت یا وکیلت بره پرونده را بخونه