مشاوره حقوقی رایگان - لغو انتقال زنی که شاغل در ارتش است بواسطه شغل شوهرش

با عرض سلام و خسته نباشی.
یکی از دوستان بنده که در پتروشیمی تبریز مشغول به کار است با من تماس گرفت و گفت برای خانومش که کارمند ارتش هست نامه انتقالی و ماموریت به شهر دیگری آمده .
و این در حالی هست که امکان انتقال و جابجایی به دلیل شغل شوهر برای ایشان وجود ندارد.
در ضمن شوهر این خانوم کمتر از 20 ماه دیگه از پتروشیمی بازنشسته میشود
شنیدم قانونی در این رابطه و لغو انتقالی های اینچنینی وجود دارد.
لطفا راهنمایی فرمائید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه چنین که میفرمایید نیست ( در خصوص شما )
با توجه به بازنشستگی شوهد ، دیگر معذوریتی در این خصوص باقی نمیماند تا مانع انتقال شود