مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر

پرستار رسمی هستم 12 سال سابقه
سال گذشته به علت منتقل شدن همسرم از خوزستان به بندرعباس با انتقالی اینجانب موافقت شد و بنده منتقل شدم و در بندرعباس 2 سال مرخصی بدون حقوق گرفتم ولی بعد از گذشت 6 ماه مجدد همسرم از بندرعباس به تهران منتقل شدن
در حال حاضر بندرعباس از بنده خواستن حتما باید برای انتقال دادن بنده به تهران مدتی برگشت به کار بزنم و بندرعباس شیفت باشم
که به هیچ عنوان برای بنده امکان پذیر نیست زیرا در بندرعباس نه منزلی دارم و نه آشنایی و یک پسر بچه 8 ساله دارم که نمیتونم ایشون رو با خودم ببرم و در بندرعباس تنها برارم یا بیمارستان ببرمشون چون جایی ندارم در بندر و نمیتونم هم در تهران مدتی تنهاشون بزارم
آیا راهی برای منتقل شدن من بدون بازگشت به کار در بندر عباس وجود دارد؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با مدارک هویتی و شغلی خود از طریق عالی ترین مقام اجرایی اداره متبوع خود درخواست دهید