مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام خدمت اساتید گرامی. بنده بابت خسارت تصادف ماشین دوستم خط موبایل 912 رو به نامش کردم به عنوان ضمانت تا بعد از مدت 20 روز که خسارت 6 میلیون رو بدم و خط رو بگیرم بعد 1٥ روز متاسفانه گفت نمیدم و به خاطر سوء نیت شخصی گفت که داغشو به دلت میزارم چت واتساپ و اینستا هم متنی هم وویس گفته نمیدم برای رسیدن به مالم چه کنم کیفری شکایت کنم یا حقوقی ؟ درضمن میگن شکایت ٦ ماه طول میکشه آیا درسته ؟ همچنین گوشیمم به زور گرفته آیا جدا گوشی رو شکایت کنم یا خط و گوشی رو باهم ؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نباید بنامشون میکردید
اظهارنامه برنید و دران تقاضای استرداد کنید و بعد دادخواست دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدائاً اظهارنامه ارسال نمائید و در صورت عدم توفیق، دادخواست استرداد را به ثبت برسانید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اظهار نامه ارسال و سپس درخواست استرداد نمایید