مشاوره حقوقی رایگان - پروانه ساختمان روستایی

با سلام و خسته نباشی. بنده ملکی را 5 سال قبل خریدم همون موقع تو دفتر خانه بنامم زد اما پروانه ساختمان رو لج کرده بنامم نمیزنه این ملک 400 متره 120 متر خونه قدیمی داره 120 متر هم تو حیات این خونه ک 280 متره پروانه ساختمان جدید فروشنده گرفته بوده اما هیچ اقدامی برای ساخت نکرده بود الانم بنام من پروانه ساختمان رو نمیزنه منم میخام تو حیاط دقیقا همون قسمتی ک از قبل پروانه ساختمان داره بسازم ، امسال سند تک برگ هم بنام خودم زدم چاره چیست باید دوباره برم دنبال پروانه ساختمان یا همین جوری بسازم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که برای ساخت و ساز، پروانه ساختمان دریافت نمائید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مشکلی ندارد از شهرداری پیگیری کنید پروانه را بگیرید و سپس با سند مالکیت اقدام به ساخت کنید