مشاوره حقوقی رایگان - تمدید پروانه ساختمانی دهیاری

تمدید پروانه ساختمانی دهیاری ها تا چندسال است فقط پروانه گرفتیم ساخت و ساز نداشتیم میگویند تاسه سال هرساله باید تمدید کنید عوارض بدید بعداز سه سال باید از اول پروانه بگیرید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به هر استان و شهرستان، متفاوت خواهد بود، اما معمولاً مهلت شروع عملیات ساختمانی از تاریخ صدور پروانه بین 1 تا 2 سال است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از دهیاری و یا فرمانداری منطقه پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به دهیاری محل زندگی مراجعه کنید

یک وکیل :

سلام جهت پیگیری به بنیاد مسکن مراجعه نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

تمدید اول و دوم در سال‌های چهارم و پنجم و در ساختمان‌های ویژه در مدت اتمام اعتبار پروانه به شرطی که درخواست مالک قبل از اتمام مهلت پروانه و تمدید اول در دبیرخانه شهرداری ثبت شود عوارض ندارد

در صورتی که بعد از انقضای مهلت پروانه برای تمدیدها مراجعه نماید مابه التفاوت عوارض زیربنا و پذیره وصولی زمان صدور و زمان مراجعه عوارض تمدید اول پنج درصد و تمدید دوم ده درصد عوارض جدید الاحداث و پذیره وصول خواهد شد.

کلیه تمدیدها با ارزش منطقه ای دارایی زمان هر یک از تمدیدها محاسبه خواهد شد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله درسته باید پس از اخذ پروانه ساختمانی شروع به ساخت و ساز می گردید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بله،جهت پیگیری به بنیادمسکن مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری نمایید