مشاوره حقوقی رایگان - اثبات دزدیده شدن طلا

سلام شهریور امسال وقتی اومدم خونه دیدم از بالکن پنجره و درب شکسته شده و دزد طلاها و لپتاپ و یک سری خورده ریز برده بودن. بعد از شش ماه, همسایه طبقه بالای مارو دستگیر کردن و گفتند تو آگاهی اعتراف کرده دزدی هارو. به غیر از ما از تو کوچمون خونه های دیگرو هم دزدی کرده. تو آگاهی لپتاپمونو شناسایی کردیم اما چون لپتاپم قدیمیه فاکتور و جعبشو ندارم فقط عکسشو داشتم که تو خونمون بوده .همچنین داخلش اطلاعات اگر ریکاوری بشه عکسای خودمون هم هست. حدود 40 گرم طلا هم ازم برده که پلیس پیداش نکرد تو خونه ولی من فاکتوراشونو دارم. شهریورم شکایت کردم نوشته بودم طلا بردن. آیا تو دادگاه میتونه بزنه زیرش که طلاهارو گردن نگیره

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام با توجه به شکایت مطرح شده ولیست اموال مسروقه خیر نمیتوانند
در صورت محکومیت باید اموال مسروقه را مسترد نمایند