مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

با سلام خدمت بزرگواران عزیز
دادگاه کیفری برای تحقیق و رسیدگی به پرونده اینجانب را خواستند و جلسه برگزار شد، قاضی شعبه دیه را صادر کرد و گفتند تصمیم نهایی ابلاغ میشود،اما حدود یه هفته هست که ابلاغیه صادر نشده است،می‌خواهم بدانم چه زمانی تصمیم نهایی برای بنده ابلاغ می‌شود و هم چنین بعد از ابلاغ چه فرایندی جهت پرداخت دیه از طرف بیمه طی میشود و مدت زمان پرداخت دیه چقدر می باشد؟
از پاسخگویی شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام از طریق شماره پرونده در قسمت پیگری پرونده سایت عدل ایران میتونید روند پرونده رو ببینید ، ممکن است ابلاغ تا چندین روز طول بکشد ، بعد از ابلاغ دادنامه باید منتظر بمانید پرونده به اجرای احکام رفته و جهت اجرای حکم باز هم ابلاغ بیاد بعد مراجعه و دیه رو به حساب واریز میکنید