مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تجدید نظر یا شکایت جدید؟

بنده چندی پیش بعلت پیدا شدن وسیله‌ای در کیفم،به اتهام سرقت به دادگاه معرفی و مجرم شناخته شدم و رای قطعی هم صادر شد،پس از مدتی شخصی با مراجعه به من گفت که وسیله را او در کیفم گذاشته و در واقع پاپوش درست کرده،در حال حاضر ،او حاضر به حضور در دادگاه نمیشود،اما با اصرار راضی شده که طی اقرار نامه رسمی در دفتر اسناد ،به این کار اقرار کند
سوال اول اینکه آیا با استناد به ان اقرار نامه میتوانم درخواست حکم برائت برای خودم کنم؟
سوال دوم اینکه آیا درخواست ماده 477یا تجدید نظر کنم بهتر است ،یا مستقیما از شخصی که پاپوش درست کرده شاکی شوم؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام شما اول جرم افترای عملی را ثابت کنید بعد به استناد اون دادنامه درخواست اعمال ماده 477 کنید

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

اگر هنوز مهلت تجدید نظر دارید میتونید تجدیدنظر بدهید اگرنه، درخواست ماده 477 کنید و اگر رد شد از ایشان جداگانه شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما می بایست درخواست اعاده دادرسی خاص را مطرح نمایید و به اقرارنامه استناد نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ امکان اعاده دادرسی با عنایت به کشف دلیل جدید ممکن است.