مشاوره حقوقی رایگان - ترک تحصیل دانش آموز به دلیل توهین معلم

سلام معلم پایه ی ششم فرزندم را هول داده در کلاس به خاطر عکس نگرفتن با دانش اموزان کلاس.و توهین کرده و از الفاظ گدا و تن لشت استفاده کرده و مدام تحقیر می کنه و تهدید که اگر این کار و نکنیدبه شما نمره نمی دم . و یک کلاس مختلط هست و به بچه ها می گه همتون با هم دوست پسر و دختر هستید و دانش اموزان رو تشویق به ارایش کردن و اصلاح صورت می کند و ....به دانش اموزان پسرش گفته که به پی وی دختر من بیان و با دخترم دوست بشن و اسکرین بگیرن و براش بفرستند. دنبال یک سوژه از دخترم هست . 5 ساعت کلاس گوشی دست دانش اموزان دیگر می دهد که از دخترم فیلم بگیرن. دخترم خیلی رنج می بره . و می گه مدرسه نمی رم و اگر برم دیگه بر نخواهم گشت. فقط بچه ی منم نیست سه تا شاکی دیگه هم داره . دختر من مدرسه رو الان یک هفته ی ترک کرده . و کل زندگیم دچار تنش شده نمی دونم چی کار کنم؟ من و شوهرم مستاصل شدیم . مدیر تذکر داده بارها ولی توجهی ندارن .ممنون از شما

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق آموزش و پرورش منطقه موضوع را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از طریق آموزش و پرورش استان پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره آموزش و پرورش منطقه پیگیری نمائید.