مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مازاد حقوق توافقی از کارفرما

باسلام
مدت 13 سال در یک کارگاه مشغول کار بودم. تیرماه به دلیل نابسامانی مدیریتی و پرداخت حقوق در کارخانه، استعفا دادم و موقعیت شغلی دیگری با حقوق بیشتر داشتم.مدیر اجرایی کارخانه با من مذاکره کرد و پیشنهاد افزایش حقوق 5 تومانی مازاد بر حقوقم رو داد و نامه اتوماسیونی فرستاد در اتوماسیون شرکت. کپی نامه اتوماسیون موجود است. الان اون مدیر رفته و مدیر جدید هم که لفظی پذیرفته بود اضافه پرداخت رو ، امتناع می‌کند. شرکت را ترک کردم. آیا این مابه تفاوت چهارماه هر ماه 5 تومان را میتوانم بگیرم؟. قراردادهای شرکت همه بر مبنای پایه اداره کار هستن و حتی بیمه واریزی هم با قرارداد منطبق نیست.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم و ضروری است که ادعای شما مبنی بر افزایش حقوق ثابت گردد.