مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب با ورثه شریک

دو دانگ کامیون را درسال 95 به یک نفر فروختم که پول یک و نیم دانگ را نقدا پرداخت کرد و الباقی را قرار شد از کارکرد و حقوقش پرداخت کند که نپرداخت و دوسال بعد از دنیا رفت و بعد از پنج ماه با رضایت همسر متوفی کامیون را فروختم و بعد از آن ورثه مرحوم باهم به اختلاف خوردند و علی رغم پی گیری بنده پای حساب و کتاب نیامدند و اکنون بعداز گذشت یک سال با هم کنار امده اند و از من درخواست پول به نرخ روز یا دریافت سهم کامل با سود را دارند بنده چه کاری باید انجام دهم البته چون پول نیم دانگ را نپرداخته بود سند شش دانگ به نام من بود و نامبرده در مدت دوسال سهم دو دانگ را به همراه حقوقش برای خودش کامل برداشته. و اکنون پدر متوفی درخواست پول دو دانگ با سودش را دارد یا دو دانگ به نرخ روز را از من میخواهد

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

فعلا یا با توافق تمامی وراث در دفتر اسناد رسمی موضوع را حل می کنید یا اجازه بدهید وراث متوفی علیه شما دادخواست بدهند. بعد با توجه به دادخواست آنها مجدد مشاوره بگیرید