مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ بدون سقف

با سلام

اینجانب در سال 92 یک واحد آپارتمان خریداری نموده در که مبایعه نامه شماره پارکینک ذکر شده با سند اصلی مثل هم است ولی در قسمت پایین مبایعه نامه توضیح داده شده که دارای پارکینگ مسقف می باشد اما در سند اصلی پارکینک در حیاط قید شده ایا بعد از گذشت 5 سال می توانم شکایت کنم و درخواست پارکینگ مسقف یا خسارت نمایم.

پاسخ ها :

امیر بصیری

جناب آقای امیر بصیری :

بله چون در قرارداد عادی که مبنای توافق شما بوده است به صراحت ذکر کردید.هر چند شاید گفته شود قرارداد عادی تاب معارضه با سند رسمی را ندارد.