مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک از سرپرست خانواده

* به نام خدا هر روز گویم دعا *

با سلام، خسته نباشید و خدا قوَّت ؛
احتراماً، اینجانبه الف.ش فرزند ع با توجّه به اینکه قریب به چهار سال است یارانه 3 نفری ما (پدرم- همسر پدرم و خودم) قطع شده و متأسفانه پیگیری‌های مکرر اینجانبه از طریق پلیس10 و پیشخوانها بی‌نتیجه و بیهوده بوده است. لازم به ذکر است اینجانبه مطلقه و مستقل زندگی می‌کنم ولی در سامانه 3نفر به سرپرستی پدرم (ع.ش) ثبت شده و پیگیری‌های ما برای تفکیک یارانه هیچ ترتیب اثری داده نشده لذا عاجزانه تقاضا دارم برای برقراری یارانه و تفکیک من از خانواده راهنمایی فرمایید. عاجزانه تقاضا دارم دستور فرمائید یارانه پدرم را مجدداً اعمال نمایند. لذا همسر ایشان مرا باعث و بانی این معضل می‌دانند.

التماس دعا
با یک دنیا تشکر

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام
شما به اداره مربوط به یارانه که احتمالا در خیابان فاطمی میباشد مراجعه و مدارک هویتی و طلاقنامه خود را نیز همراه داشته باشید ولی نکته مهم این است که ایا شما مستقل زندگی میکنید یا خیر اگر در منزل پدری زندگی میکنید طبیعتا تحت پوشش پدر محسوب میشوید ولی اگر تنها زندگی میکنید میتوتنید یارانه خود را جدا نمایید