مشاوره حقوقی رایگان - استقلال از خانواده و تفکیک یارانه و سهام عدالت

با سلام دختری 31 ساله هستم که پدر و مادرم اجازه خروج از خانه و کار کردن و دیگر حقوق دیگر من رو نمیدند
و هر روز فحاشی می کنند و در فشار روحی هستم وبعضی وقتها کتک کاری هم می کنند و طلا هایی که دیگران به من هدیه دادند رو بدون اجازه من فروختند
یک بار خواستم مستقل بشم و من رو با کتک به خونه برگردوندند و زندگیم رو جهنم کردند
الان خواستم بدونم میتونم از دادگاه حکمی بگیرم که وقتی با پلیس میان دنبالم بگم که مستقل شدم چون سری قبل رفتند و
گفتند که دختر فراری هستم و مجبور شدم برگردم
و سوال دیگه اینکه میتونم یارانه و سهام عدالتم رو جدا کنم و خودم سرپرست خانوار بشم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید دادخواست حکم رشد بگیرید اما امکان جدایی یارانه نیست زیرا سرپرست خانوار پدر است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام مستقل شدن حق شماست اما از لحاظ اخلاقی بهتر است همچنان در کانون خانواده خود به طور مسالمت آميز زندگی کنید در صورت راهنمایی و مشاوره از طریق دادراه تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به حکم دادگاه نیست می توانید مستقل زندگی کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یله شما بالای هجده سال و از نظر قانونی می توانید مستقل زندگی کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دادخواست حکم رشد بگیرید ولی یارانه به حساب پدر شما واریز میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از نظر قانونی نمیتوانند شما را اجبار کنند