مشاوره حقوقی رایگان - خروج از شرکت سهامی خاص

با سلام و احترام . بنده از سال 1393 به عنوان مدیر عامل در یک شرکت سهامی خاص فعالیت می کنم و 50 درصد سهام شرکت را نیز دارم . مراحل خروج قانونی از شرکت به نحوی که مسولیت ( بدهی مالیاتی و ...) در آینده متوجه بنده نباشد چگونه است ؟ با تشکر .

پاسخ ها :

خروج مدیر عامل از شرکت سهامی خاص خروج از شرکت سهامی خاص خروج از شرکت سود در شرکت سهامی خاص شرکت سهامی