مشاوره حقوقی رایگان - شرکت سهامی خاص

با سلام و احترام . نحوه خروج مدیر عامل از شرکت سهامی خاص با درصد مالکیت 50 درصد سهام؟
اطلاعات شرکت : 1-گواهینامه صلاحیت پیمانکاری رتبه 5 به نام مدیرعامل
2-تعداد اعضای شرکت : سه نفر
3- رییس هیات مدیره مالک 45 درصد سهام
4-نایب رییس هیات مدیره مالک 5 درصد سهام
5-آخرین روزنامه رسمی که اعضای هیات مدیره برای مدت دو سال انتخاب شدند .1396/03/16

پاسخ ها :

نحوه خروج مدیر عامل از شرکت سهامی خاص خروج مدیر عامل از شرکت سهامی خاص خروج از شرکت شرکت سهامی خاص