مشاوره حقوقی رایگان - انکار اقرار

با سلام اقرار در دادگاه انقلاب را میشه انکار کرد؟

پاسخ ها :

اقرار انکار اقرار

سوالات مرتبط

رفع سوء اثر احتمالی از امضای نااگاهانه سند عادی دست نویس پیش از وقوع آن
با سلام و وقت بخیر و خسته نباشید. اگر شخص سالمندی احتمال دهد و شک کند که در شرایطی غیرعادی همچون حواس پرتی یا تبانی و فریب و توطئه یا تحت فشار روانی، به هر نحوی از او دست نویس و امضایی ( جهت تصاحب امو...
در مورد اقرار
باسلام ، اقرار متهم و نوشته هایش که در لایحه دفاعی به دادگاه و همچنین در گزارش کارشناس پرونده نوشته شده اقرار رسمی می‌باشد یا غیر رسمی؟ و در صورت استناد خواهان به آن آیا دادگاه حقوقی ملزم به اجرا...
اقرار
با سلام بنده 6 سال پیش با فریب همسرم هنگام طلاق اقرار کردم به جای مهریه خانه وزمین گرفتم در صورتی که هیچ چیز تحویل نگرفتم الان میتوانم برای آن خانه وزمین که به جای مهریه اقرار به گرفتن کردم اقدام کنم؟...
اقرار
سلام وراث موصی ، وصیت نامه وی را به عنوان شاهد امضا کرده اند. آیا این امضا می تواند به عنوان اقرار وراث به صحت آن وصیت نامه (موضوع ماده 291 قانون امور حسبی) محسوب شود؟...
اقرار تحت اجبار و فشار روانی در اداره اطلاعات استان
آیا اقرار تحت شرایط اجبار و تهدید در هنگام بازداشت در اداره اطلاعات استان و بعد از آزادی با وثیقه و گرفتن وکیل انکار اقرار با دلایل مستدل می تواند باعث محکومیت شود؟...