مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن مجدد پرونده

سلام یک شکایت واهی دوبار از من شده بود یک بارمنع تعقیب ودفعه دوم منع تعقیب و موقوفی شدم من هم بابت تهمت شکایت کردم و رفت دادیاری اون جا به من گفتن ترک تعقیب بزن حالا منصرف شدم میتونم دوباره شکایتم رو به جریان بندازم رای هم اومد برای ترک تعقیب؟ باتشکر

پاسخ ها :

مهين  شيخي

سرکار خانم مهين شيخي :

با سلام بله ظرف یکسال از تاریخ تقاضای ترک تعقیب می تونید مجددا تقاضا کنید پرونده به جریان بیفته.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از زمان صادر شدن ترک تعقیب به مدت یک سال می‌توانید مجدداً اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ظرف یک سال از طریق دادستان می‌توانید شکایت را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما قادرید ظرف یکسال از تاریخ صدور قرار ترک تعقیب مجدداً پرونده را به جریان بیاندازید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله در قالب لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست تعقیب مجدد نمایید.