مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تمبر هزینه دادرسی

عرض سلام

بعد از اینکه رای قطعی تجدیدنظر صادر شد تقاضای اعاده دادرسی دادم یعنی کتبا درخواستمو نوشتم به همراه مدارکی که لازمه اعاده دادرسی هست تهیه کردم و قصد دارم از طریق پست به دیوان عالی کشور ارسال کنم فقط

یکی از شرایط ارسال پرونده به دیوان عالی کشور ابطال تمبر 50 هزار تومانی هزینه دادرسی هست من چجوری میتونم تمبر تهیه کنم ؟ و اینکه آیا این تمبر باید به چه برگه ای چسبیده بشه

لطفا راهنمایم کنین

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

به واحد دریافت هزینه دادرسی دادگستری مراجعه کنید براتون نقش تمبر می زنند

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام از مراجع قضایی قسمت ابطال تمبر برروی دادخواستتون تمبر باطل کنید