مشاوره حقوقی رایگان - فرار دختر و پسر از خانه

با سلام و درود بنده 21 سالمه و دختر مورد علاقم تازه وارد 18 شده ینی 18 تمام نشده ما باهم فرار کردیم بعد 3 روز به آگاهی رفتیم دختر گفت خودش باهام فرار کرده و من رو با هیچ کس عوض نمیکند و خانوادش تهدیدمون کردن و دختررو بردن مرکز اورژانس اجتماعی الان من باید چی کار کنم؟ لطفا کمکم کنید
دختر باکره نیست.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به محرمانه بودن موضوع و اینکه پاسخ در این جمع عمومی به صلاح نیست بهتر است از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از حرف‌ها و اقدامات هیجانی که در این سن رخ می‌دهد بپرهیزید چرا که در آینده چند سال آینده این احساسات وجود نخواهد داشت خصوص مسئله حقوقی پدر این حق را دارد که از دخترش محافظت نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درست است که دختر مدنظر شما نیاز به اجازه پدر برای ازدواج ندارد لیکن در نظر داشته باشید که زندگی همین یک روز دو روز نیست و بایستی سالیان متمادی با یکدیگر زندگی نمائید. منظور آنکه بهتر است به تجربیات خانواده‌های خود گوش فرا دهید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام رابطه نامشروع هست دلایل بیاورین صیغه خوندین

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

زیر 18 سال این اتفاق افتاده باشد، به دردسر خواهید افتاد