مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اثر انگشت فرد فوت شده از اداره گذرنامه

با سلام و احترام. مادربزرگم سال ها پیش و تقریبا 12 سال پیش فوت شده و بنده جهت اثبات ادعای فروش سهم مادربزرگم به پدرم که ایشان هم 2 سال پیش فوت شده - و اثر انگشت مادربزرگم بر روی برگه قولنامه ای که مرحوم پدرم متوفی 2 سال پیش از مادرش خریداری کرده و در مقوله شکایتی حقوقی در جهت جواب اولیه کارشناسی خط که آن را با سندی دیگر از طرف شکات روبه رو مقایسه کرده و هر دو را کارشناس با نظر منفی غیرقابل تشخیص کم رنگ و غیراصولی گرفته شده میداند و مطابقت نداده است ... (اثر انگشت سند بنده واضح تر بوده و سند دیگری جهت اثبات و انطباق در اختیار ندارم . و تنها مطلع هستم که اثرانگشت مادربزرگم میتواند در اداره گذرنامه ، که از ایشان گذرنامه ای پانچ شده مربوط به 20 سال پیش موجود می باشد را از اداره گذرنامه که اثر انگشت افراد را دریافت می کند و تا سال ها در آرشیو خود نگهداری میکند ، میتوان درخواست اثر انگشت به اداره گذرنامه داد به چه صورت پاسخ میدهد ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید ....

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مذبور نیازمند برسی بیشتر و گفت و گوی متقابل می باشد و با این اطلاعات اندک نمیتوان اظهارنظر نمود در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید