مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ارث در صورت دریافت سهم الارث

سلام. پدربزرگم درحال حیات خود تمام اموال منقول وغیر منقول خود را وبارضایت وراث تقسیم نموده است وحق هریک را در قالب وصیت با انتخاب وصی وناظر وبا حضور روحانی محل و شاهد و همچنین حق خودرا برای کفن ودفن واحسانات مشخص نموده است به طوری که یکی از عمویم حق خودرا فروخته و به شهرستان کوچ نموده است. برای خریدار سند تنظیم شده است ،حال وراث عمویم دادخواست تقسیم ترکه ارائه نموده اند .لطفا راهنمایی به فرمایید.

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام اگر پدر بزرگ شما در قالب وصیت اموالش رو تعیین تکلیف نموده اند فقط تا یک سوم اموال پذیرفته است و مازاد برآن باید با قبول وراث‌باشد ، بنابراین دادخواستشون صحیح است شما وکیل نیاز خواهید داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر ماترکی باقی مانده که تقسیم نشده، می توانند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا مطابق صورت جلسه‌ای که شده وصیت از مال خارج و نسبت به مابقی در صورتی که رضایت بین همه موجود باشد تقسیم انجام می‌گیرد در غیر این صورت مطابق حکم دادگاه بر اساس قانون امور حسبی تقسیم انجام خواهد شد بهتر است جهت مشاوره تخصصی از طریق دادراه تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وراث عموی شما نمی‌توانند ادعایی داشته باشند.
اولاً اینکه پدربزرگ در زمان حیات خود اقدام به انتقال اموال نموده است.
دوماً اینکه عموی شما نیز حق خود را فروخته است و اساسأ با وجود عمو، عموزاده نمی‌تواند تقاضای ارث و میراث نماید.