مشاوره حقوقی رایگان - سند وثیقه زندانی

با سلام
اگه سند ملکی را به عنوان وثیقه بدهی به اجرای احکام دهیم و زندانی آزاد گردد آیا طلبکار می‌تواند به جای بدهی سند به ضمانت گذاشته شده را تصاحب کند یعنی به عنوان طلب خود بردارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
محکوم له میتواند درخواست مزایده وثیقه را نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر محکوم‌علیه نسبت به معرفی خود به واحد اجرای احکام جهت پرداخت محکوم‌به مراجعه ننماید محکوم‌له می‌تواند از محل فروش ملکی که سند آن در وثیقه است از طریق مزایده، اقدام به برداشت طلب خود نماید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مکفول حاضر نشود آری پس از ابلاغ و
...