مشاوره حقوقی رایگان - آزاد کردن وثیقه

بردار زاده من به دلیل بدهی به دو نفر در زندان است برای یکی از پرونده ها هنوز دادگاه تشیکل نشده بنده سند ساختمانم را به عنوان وثیقه برای آزادی زندانی گذاشتم برای پرونده دوم حکم صادر شده و به این دلیل هنوز تو زندان مانده آیا من می توان خودم سندم را آزاد کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سللم
اگر متهم در زندان است. بله میتوانید درخواست ازادی سند را بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. اگر متهم در زندان باشند بله
وثیقه گذار میتواند درخواست آزادی وثیقه را بدهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید سند را آزاد کنید