مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی ملک

در مواردی که منزل مسکونی دارای سند تک برگ رسمی باشد و شخص دیگری فقط با در دست داشتن یک استشهاد محلی ادعای مالکیت قسمتی از این ملک‌ را میکند دادگاه جهت روشن‌ شدن واقعیت امر قرار ارجاع به کارشناسی و نقشه utm ازقسمت مورد دعوا صادر میکند آیا کارشناس نقشه برداری تعیین شده قسمت مورد دعوا را نقشه برداری میکند وبا اصل سند مطابقت میدهد و وشخصا نظر خودرا به دادگاه ارسال میکند یا نقشه وسند رسمی را میفرستد اداره ثبت و اسناد و از اداره ثبت استعلام میکند آن وقت نتیحه را به دادگاه ارسال میکند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نظریه کارشناس برای قاضی ارجاع می شود اما رای با توجه به تمام مسائل و مدارک تنظیم میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هر موردی که در قرار کارشناسی ذکر شده است کارشناس باید انجام بدهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کارشناس رأساً نسبت به کارشناسی اقدام خواهد نمود و اگر اقدامی از سوی اداره ثبت اسناد و املاک لازم بود مستقیماً از طریق دادگاه با اداره مذکور مکاتبه می‌شد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است