مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای توسط قاضی

قاضی در مورخ 1402/10/07 رای به عدم تمکن مالی داده و اعسار از هزینه دادرسی را صادر نموده ولی در مورخ 1402/12/19 رای به عدم مراجعت به پرداخت هزینه دادرسی داده است که این پرونده با بنده سه نفر متشاکی داشته که بنده برای خود وکیل اختیار نمودم ولی وکیل آن دو نفر به علت برخی مسائل که احتمالا در زندان به سر می برد و نتوانسته در دادگاه حضور یابند برای آن ها رد اعساردر مورخ 1402/10/13 شده است ولذا آن دو نفر نیز خارج از کشور می باشند و نتوانستن برای خود وکیل دیگری به ثبت برسانند یعنی آن بیست روز حق اعتراض گذشته است ضمن این که من مستقل برای خود وکیل گرفتم و باید پرونده بنده به شعبه تجدید نظر ارجاع داده می شد که چنین نشده است حالا بنده با وکیل خود مشورت کردم وایشان گفتن پیگیر میشوم
آیا قاضی می تواند رای صادره خود را که هزینه دادرسی می باشد بعد از دو ماه باطل نماید و رای نهایی دهد؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

رای به عدم مراجعت نداریم متن دقیق رای را بفرستید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که رأی صادر شده مورد مداقه قرار گیرد لیکن در نظر داشته باشید که موردی تحت عنوان ابطال رأی در قانون پیش‌بینی نشده است.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است