مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی

سلام، ما یک واحد اپارتمان 3طبقه با یک سند ثبتی کلی داریم که تفکیک نشده، دیر متوجه شدیم که قسمتی از مغازه همکف و طبقه اول در تعریض قرار گرفته (فکر میکنم در شهرداری برای این مساله تعهد داده شده) برای من چند سوال پیش اومده:
1- با توجه به اینکه 30سانتی متر از جلوی ساختمان در تعریض قرار گرفته و ستون های ساختمان در محدوده قرار داره ایا امکان تفکیک سند برای دو طبقه دیگر (طبقه دوم و سوم) وجود داره یا خیر؟ میشه پایانکار و وام گرفت؟
2- آیا سند طبقه اول با مشکل مواجه میشود؟
3- آیا این عقب نشینی روی قیمت تمام طبقات و مغازه تاثیر داره یا فقط روی طبقه اول و مغازه؟ اصلا تاثیری روی قیمت داره یا خیر؟
ممنونم
(لازم به ذکر است که کل زمین ساخته شده، طبقه دوم و سوم کنسول خورده و جلو آمده (طبقه اول کنسول ندارد)، ساختمان از جلو حدود 8 متر با کوچه بر دارد و از بقیه جهات همسایه دارد)

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سند با مشکل مواجه نمیشه / به تبع از لحاظ قیمت متفاوت خواهد بود