مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی

ما زمینی در یکی از مناطق خوب مازندران داریم که این زمین 200متر است و با عقب نشینی حدود 180متر زمین میرود و زمین در طرح شهرداری برای خرید قرار گرفته ولی چندسال است شهرداری ما را معطل میکند و میگوید چون ان منطقه الویت طرح ندارد هر دفعه به بهانه ای از انجام دادن پرونده خودداری میکند. ایا میتوان از شهرداری شکایت کرد یا راهی وجود دارد که بتوان شهرداری را ملزم کرد سریع تر زمین را بخرد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

خیر شما نمی توانید شهرداری را ملزم به خرید یا اجرای سریع طرح نمایید، بارها اتفاق افتاده که برخی از طرح ها به علت نبود بودجه از دستور خارج شده اند.