مشاوره حقوقی رایگان - زمان بندی پزشکی قانونی

آیابرای تشخیص خیانت زن درپزشکی قانونی زمان حداقل وحداکثروقوع عمل خیانت یک شاخص است یاهیچ پارامترزمانی ندارد

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام رابطه ی نامشروع یا زنا باید واقع شده باشد زمان مهم نیست

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

پزشکی قانونی فقط تا 24 ساعت در رابطه جنسی با رضایت می تواند آثار آن را تشخیص دهد ولی مرجع تشخیص خیانت نیست!

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پزشکی قانونی تنها در مورد رابطه جنسی اظهارنظر می‌کند و تشخیص خیانت با دادگاه می‌باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
پارامتر دقیق و مشخصی اصولا ندارد