مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ رای دادگاه

سلام بعد اینکه به وکیل وکالت دادم پیام های ابلاغم به وکیل میره ؟
پیام های ابلاغ به من نمیاد .
برا اینکه بدونم رای دادگاه اومده یا نه برم از شعبه بپرسم یا نه؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

روند کار پرونده را در سایت عدلیران چک کنید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید وکیلتان به شما اطلاع دهد بهتر است در متمم وکالت روش خاصی مثل اطلاع از راه پیامک را قید کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
معمولاً هم به وکیل و هم به موکل رأی دادگاه ابلاغ می‌شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به وکیل رای ابلاغ بشه وکیل نیز به شما اطلاع می دهد.
از طرفی ممکن است رای دادگاه به شما نیز ابلاغ بشه .
شما می توانید روند پرونده را از طریق سامانه ثنا مشاهده کنید اگر رای صادر شده بود و به شما ابلاغ نشد و به وکیل نیز دسترسی‌ نداشتید حضورا می توانید از طریق شعبه پیگیری کنید تا به شما ابلاغ بشه.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
معمولا به هر دو ابلاغ خواهد شد