مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک

یک ساختمان دو طبقه داریم در روستا میخواهیم نوسازی کنیم که از سمت کوچه 2 متر عقب نشینی دهیاری به ما میده جمعا 60 متر که بابت 60 متر هم هیچ گونه هزینه ای نمیده با توجه به اینکه قیمت هر متر زمین در روستای ما الان 5 میلیون تومان هست تقریبا این زمین هزینه اش میشه 300 میلیون تومان که دهیاری میگه ما پولی نداریم و باید عقب نشینی کنی پروانه ساخت بدیم از شما تقاضا دارم راهنمایی کنید من چیکار کنم اخه یه راهنمایی کنید یه طرفم اب هست یه طرفم اتیش

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
در اینگونه موارد دهیاری وجهی پرداخت نمی کند مگر اینکه نوسازی و ساخت و ساز جدید را فراموش کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق بنیاد مسکن به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.