مشاوره حقوقی رایگان - شستن فرش در بام آپارتمان

باسلام؛من دریک آپارتمان هشت واحدی هستم که در طبقه آخرمیباشم وبالای سقف خانه من پشت بام است،که تعدادی از واحدهای ساختمان فرش های خود راروی بام میشورن وبعد از چندین بار تذکرشروع به بی ادبی وفحاشی به همسرم وتحریک اهالی ساختمان برای شستن فرش و بی ادبی به همسرم کردن.ممنون میشم راهکار مناسبی پیشنهاد کنید؟

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

میتوانید شکایت توهین و تصرف عدوانی مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شکایت فحاشی و توهین میتونید مطرح کنید که در این صورت مجازات قانونی آن در بدترین حالت ممکن جریمه نقدی است که به حساب دولت پرداخت میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اساساً حق شستشو فرش در بام آپارتمان وجود ندارد.
همچنین از باب توهین و فحاشی نیز می‌توانید شکایت مطرح بفرمائید.