مشاوره حقوقی رایگان - سرباز فراری

با سلام ببخشید باز سوالمو مطرح میکنم گویا پاسخ ندادن بنده شش ماه فراری بودم بعد رفتم پادگان رفتم دادگاه معاف کیفری خورد برام باز دوباره حکم از دادگاه گرفتم دیگ نرفتم پادگان مریض شدم 17روز بعد رفتم باز رفتم دادگاه جریمه نقدی شدم الان باز نرفتم حدود یک ماهه می‌خوام برم تمومش کنم بعد الان ی جوریم هست من تا حالا پامم تو کلانتری نرفتم همه چیزم بچه گووونس هنوز زندان برام میزننن اگ التماس کنم ببخشینم نمیبخشنم

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود نگران نباشید چون فرارتان کم هست مجددا جزای نقدی میدهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما چند بار از تخفیفات استفاده نمودید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما چندین مرتبه فرار نموده‌اید و از تخفیفات بهره‌مند شده‌اید.