مشاوره حقوقی رایگان - کناره گیری از مدیریت

سلام خسته نباشید 4ساله مدیریت ساختمان 4طبقه تک واحدی راناخواسته به من دادند الان برام مقدورنیست ادامه دهم دوهفته است اعلام برکناری کردم متاسفانه قبول نمی‌کنند واقعا نمیتونم لطفاکمکم کنید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام کسی شما را ملزم نکرده
کاری انجام دهید نمیتوانند مجبورکنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی متنی تخصصی استعفا دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طی یک اظهارنامه نسبت به اعلام استعفای خود به تمامی اهالی ساختمان اقدام بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال پیام به تمام واحدها اعلام کنید.

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

بصورت پیامک یا اظهارنامه به همسایگان اعلام کنید که دیگر نمی خواهید ، و درتاریخ مشخصی جلسه ای ترتیب دهید برای انتخاب مدیر جدید و مدارک این موارد را داشته باشید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

به وسیله اظهارنامه به اهالی ساختمان عنوان نمایید که از این سمت استعفا داده اید

سيد محمدرضا  صلاحي

جناب آقای سيد محمدرضا صلاحي :

با سلام با اظهارنامه به مالکین انصراف خود از مدیریت ساختمان را اعلام نمایید