مشاوره حقوقی رایگان - کد ملی و شماره تلفن

سلام من دو روز پیش روی لینک پیامکی که از بسته معیشتی ارسال شده بود کلیک کردم و کد ملی و شماره تلفن رو وارد کردم ، یک دفعه به صورت خودکار پیامک برای همه ارسال شد. ولی برنامه ای که نصب شد را اصلا وارد نشدم و سریع حذف کردم. می خواستم بدونم ممکنه به حساب بانکی ها دسترسی پیدا کنند؟

پاسخ ها :

لینک کلاهبرداری کلاهبرداری با ترفند بسته معیشتی جرایم اینترنتی