مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح سند ملک

باسلام اینجانب چندین بار به رفع مزاحمت محکوم شدم که در هیچ کدام از دادنامه براساس اسناد عادی اشاره شده متاسفانه به مفاد آن وجود کوچه اشتراکی در کدام قسمت قرار دارد توجه نکرده و کارشناسان هم فقط به کوچه اشتراکی اشاره کردن ودر کدام قسمت واصلا به مفاد تقسیم نامه اشاره ناقص و خلاف آن نظر دادند.
اخیراً دادخواست تامین دلیل اقدام کردم که قرار تامین دلیل صادر شد اینجانب میخواهم با ارایه این مدارک میتوانم حق و حقوق را اثبات کنم .
1-دادنامه قرار تامین دلیل.
2-نظریه کارشناس تامین دلیل که به طور کامل به مفاد تقسیم نامه اشاره کرده و وجود کوچه اشتراکی طبق تقسیم نامه درقسمت شرقی می‌باشد اشاره کرده و نوشته در حال حاضر درطبیعت کوچه اشتراکی در قسمت غرب و درداخل سند رسمی مالکیت قرار دارد.
3-سندرسمی مالکیت اینجانب که درحال حاضر در قسمت غرب قرار دارد و تاکنون سند رسمی نه ابطال ونه اصلاح شده و متاسفانه کوچه درداخل سند رسمی اینجانب اجرا شده وهیچ مرجعی تاکنون پاسخگو نبوده و نیست.
حالا با این مدارک و اسناد موجود چه دادخواست یا شکایتی کنم؟ ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پرسش شما تکراری است و سابقا پاسخ مناسب ارائه شده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

احتراماً سوالات متعدد شما نیاز به توضیحات در خصوص هر کدام از یک سوال و اخذ توضیح از وکیل دارد لذا بهتر است از طریق دادراه تماس بگیرید تا راهکار قانونی خدمتتان ارائه گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که مدارک و مستندات مربوطه، پیرامون موضوع مطروحه تحت بررسی و مطالعه قرار گیرند.