مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح یا ابطال سند

سلام وقت بخیر
علیه ما در روستا شکایت مزاحمت ملکی (سر تیر آهنی )شده است و مدعی ما بر روی دیوار ایشان لوله گاز و شیروانی خودمون را قرار داده ایم
در صورتی که 40 سال پیش خونه توسط پدربزرگم ساخته شده بود در سال 76 مقداری از خونه بر اثر زلزله ریخته میشه و همون سال ها هم پدر بزرگم فوت میکنه هیچ یک از ورثه صاحب به ملک در نمیاند و همسایه از موقعیت سو استفاده میکنه و سند مالکیت میگیره و دیوار به اسم خودش تموم میکنه ما سال 90 خریداری کرده شروه به ساخت میکنیم
تازه با این طرح دعوا از سوی آنان متوجه شدیم داخل سند مالکیت مون قید شده دیوار به دیوار و در سند آنان قید شده دیواریست نسب به هم دیوار مدعی به چه معنی است ؟
سوال بنده از شما کارشناس بیاد تشخیص میتونه بده که برای 40 سال پیش بو ده و تبرئه میشیم با اینکه آنان سند مالکیت شون زودتر گرفتن ؟
و اینکه ما باید اصلاح سند ایشان را بخوایم یا ابطال سند در اداره ثبت بخوایم یا دادگاه محل وقوع ملک ؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی تلفنی دارد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
1-یعنی دیوار ها جداگانه است.
2-اگر گفته شما توسط کارشناس تایید شود موضوع به نفع شما خواهد بود.
3-اصلاح سند در دادگاه عمومی حقوقی محل وقوع ملک

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید به کارشناس ارجاع شود و نظر وی حائز اهمیت است